Gala XV-lecia

 forty
Drodzy Elsowicze!
Z wielką dumą mamy szansę ogłosić, że w tym roku ELSA Olsztyn obchodzi swoje XV-lecie!
Kiedy, jak nie teraz, oderwać się od natłoku nauki czy zawodowych zmagań i znów spotkać się ze znajomymi sprzed kilku czy kilkunastu lat, aby wspólnie uczcić tę wyjątkową rocznicę?
W związku z powyższym mamy przyjemność zaprosić Was na Galę Jubileuszu XV-lecia ELSA Olsztyn. To właśnie 10 grudnia 2016r. w Hotelu Wileńskim w Olsztynie zbierzemy się, aby wspólnie celebrować to wydarzenie.
W planie mamy m.in. część oficjalną, uroczystą trzydaniową kolację oraz taniec do białego rana przy oprawie muzycznej zagwarantowanej przez profesjonalnego DJa. Nie może Was tam zabraknąć!
Koszt imprezy wynosi 150 zł za osobę, możliwość przybycia z osobą towarzyszącą.
Zapisy trwają do 27 listopada 2016r.,  wpłat należy dokonać do 1 grudnia 2016r.
Wszelkie pytania prosimy kierować na adres: zapisy@olsztyn.elsa.org.pl
Serdecznie zapraszamy !

 

Istnieje możliwość noclegu w Hotelu Wileńskim. Cena za pokój dwuosobowy ze śniadaniem wynosi 240zł za dobę, jednoosobowy 120zł za dobę ze śniadaniem.

 

Patronatem honorowym Gali został Prezydent miasta Olsztyn oraz Rektor UWM.

logo_z_listkiem
15310528_1238258946230138_1381380669_n-png
 

Partnerem Gali został Helios i Body Perfect.


15328249_1238258079563558_6988164_n

Menu obowiązujące na Gali 10.12.2016r.:

 

Przystawka:
Terina z miruny z łososiem norweskim i kawiorem z taszy podana na płatkach z cykorii

 

Zupa:
Zupa krem brokułowa z groszkiem ptysiowym

 

Drugie danie:
Kurczak faszerowany pomidorkami suszonymi i szpinakiem podany z puree ziemniaczano koperkowym i jarzynami gotowanymi na parze

 

Zestaw przystawek zimnych na stole szwedzkim:
Schab nadziewany śliwkami
Pasztet wileński
Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem
Matiasy z rodzynkami i orzechami włoskimi
Sałatka bawarska z grillowanym boczkiem
Pieczywo, masełko, pikle i marynaty

 

Dana ciepłe w bufecie:
Paski polędwiczki wieprozwej podane z grillowanymi warzywami i sosem tzatzyki
Sandacz zapiekany ze szpinakiem i niebieskim serem
Warzywa gotowane na parze
Ziemniaki z wody

 

Słodki stół:
Sernik
ciasto malinowe

Open bar:
napoje oraz alkohol bez limitu do godziny 2

 

 


 

FORMULARZ ZAPISÓW
Zapisy trwają do 27.11

  1. (wymagane)
  2. (wymagane)
  3. (wymagane)
  4. Nocleg
  5. Osoba towarzysząca
  6. Osoba Towarzysząca (jeśli brak, prosimy zostawić puste)